Magnussons Fisk

En fiskgrossist i fiskhamnen i hjärtat av Göteborg.
Magnussons Fisk har funnits sedan 2007. Grundaren och ägaren Martin Magnusson har dock varit i branschen i massor av år.
Han har gått den långa vägen och lärt sig allt från grunden. Här finns alltså ett gediget kunnande om allt vad havet har att erbjuda. Från starten av Magnussons har målet alltid varit att ha de bästa medarbetarna och därmed allra högsta kvallitet på fiskfiléer och övrigt sortiment.
Här har vi allt du behöver, såsom färsk fisk, frysprodukter, rökt och lakeprodukter. Med tiden har Magnussons också fått ett mycket gott rykte om sig att ha fantastiska skaldjur, gjorda med ett speciellt recept, som naturligtvis är hemligt.

Företaget är mer eller mindre ett familjeföretag. Martin Magnusson har valt att hämta de flesta medarbetarna från familj, släkt och vänner. Detta innebär att det finns en mycket god sammanhållning i företaget och alla tar ett stort ansvar.

Våra kunder idag är: Detaljhandeln, fiskvagnar, restauranger och storkök. Vi är numera också bland de största som leverantörer till sushirestauranger i Sverige.

Vi sätter stor vikt vid kvalitet och spårbarhet av våra produkter. Vårt mål är ett proffesionellt och personligt bemötande och att du som kund ska vara mycket nöjd med varorna du får.

Välkommen till Magnussons Fisk

Martin med personal

 

Samarbetspartners

Göteborgs Fiskauktion
Smögens Fiskauktion

Hirtshals Fiskauktion

GG 805 Tärnan
Coldwater
Feldt´s
DaySeaDay
Korshag´s
Savolax
Klädesholmen
Havets Skafferi
Nordsjö Fisk
Prinsen Sill
JoFood
Salmar
Lobster
Scanfish
MP Fisk
HP Fisk
GLC
Fiskhamnens Åkeri
B Anderssons Åkeri
Fiskexporten i Varberg
Saldeco


prev next